HVEM ER VI?

"Fælles interesser er grobund for sociale fællesskaber og udvikling" - Lis Lund Pedersen, (Grundlægger af skolen i 1990).


Den Grønne Dag- og Aftenskole er en skole for psykisk sårbare/personer med psykiske lidelser, i alderen fra 18 år og opefter.

Undervisning: Vi har et bredt udvalg af undervisning, så der med garanti er noget for enhver person. Se mulighederne her. I undervisningen tages der hensyn til den enkelte. Vores hold består af max 8 personer, da vi prioriterer et roligt miljø, hvor der er tid og plads til alle.

Underviserne: Vores undervisere er velkvalificerede indenfor deres eget undervisningsområde og er samtidig bredt orienteret om, hvad der sker i samfundet. De er alle indstillet på, at skabe et trygt og inspirerende miljø, hvor der tages hensyn til den enkelte deltager. Flere af vores undervisere har været ansat på skolen i mange år. Det skyldes dels, at de kan lide at undervise her, og ikke mindst at de trives godt med vores deltagere.

Lørdags arrangementer: Vi har spændende udflugter, oplevelser og debat arrangementer om lørdagene. Få flere oplysninger i vores nyhedsblad "Netop".

Traditioner: Her på skolen har vi mange hyggelige, sjove og interessante traditioner. Vi fejrer højtider, oplever udstillinger og meget mere sammen. Vores faste traditioner kan du se HER.

Debat arrangementer / debatforedrag: Oplev relevante foredrag om emner af kulturel og samfundsmæssig interesse, efterfulgt af livlig debat. Debatforedrag annonceres i vores nyhedsblad "Netop", som kan findes her på hjemmesiden samt i fysiske eksemplarer på skolen. Få flere oplysninger HER.


Vi håber på, at se dig på Den Grønne Dag- og Aftenskole!

På gensyn,
Sarah Schein
Skoleleder

Medlem af Dansk Oplysnings Forbund