Videoklubben

I videoklubben streamer vi videoer af enhver art. Vi hygger os, spiser drugt og drikker kaffe. 

Alt i alt koster det 40,- Kr. pr. gang. 

Tilmelding:

I er altid mere end velkommende til at møde op på skolen for tilmelding, ellers vil en email/telefon opringning være nok. Se mere under Kontakt

9. Oktober: Maigret

Fransk krimi fra 2022. Her fortælles om den erfarne kommissær Maigret, der finder en ung kvinde myrdet på en plads i Paris. Kommissæren spilles af Gérard Depardieu. Varer 1½ time.

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen

23. Oktober: Farvel hr. Haffmann

Fransk drama fra 2021. Under besættelsen i Frankrig bliver en jødisk, parisisk juveler nødt til at indgå en aftale med en af sine ansatte. For simpelthen at redde livet. Aftalen bliver imidlertid skæbnesvanger for dem begge. Med Daniel Auteuil. Varer knap 2 timer

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen

6. November: Jerry & Marge Go Large

Amerikansk film fra 2022. En pensioneret fabrikschef finder en fejl i det lokale lotteri. Ved at købe store antal lodder kan han opnå en netto-fortjeneste! Med Annette Benning. Varer 1½ time.

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen

20. November: Corsage

Tysk historie-drama fra 2022. Kejserinde Elisabeth af Østrig er berømt for sin skønhed. Men da hun fylder 40 år i 1877, bliver det et problem at bevare sit image. Hun må stramme korsettet. Men hun gør oprør. Varer knap 2 timer.

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen

4. December: Toves værelse

Dansk drama fra 2023. Forfatterinden Tove Ditlevsen er gift med chefredaktør Victor Andreasen. Da den unge Klaus Rifbjerg besøger parret, kommer det til et ægteskabeligt opgør. Med Paprika Steen og Lars Brygmann. Varer en time og et kvarter.

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen

18 December: Kuk i timeplanen

Engelsk komedie fra 1986. John Cleese spiller en rektor, der går op i, om folk kommer  til tiden. Da han selv skal holde en tale ved en sammenkomst for rektorer, får han problemer med at møde til tiden. Det bliver en rejse med problemer. Varer 1½ time.

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen

1. Januar: Indiana Jones and the Dial of Destiny

Amerikansk action-film fra 2023. Harrison Ford spiller endnu en gang Indiana Jones, der denne gang er oppe imod nazister, der vil ændre historien. (Og således ændre udfaldet af 2. verdenskrig). Det går over stok og sten. Filmen varer 2½ time, og Mads Mikkelsen medvirker som skurk

Mødetid og -sted: Kl. 16:30 på skolen